Weetjes

234 cd door Jef Pepermans

Blijkbaar zetten de coronamaatregelen sommige mensen aan tot nieuwe initiatieven.

Want, toevallig of niet, ik heb ook net een cd uitgebracht.

Jullie weten al lang dat zingen mijn favoriete hobby is. Vorig jaar vatte ik het idee op om een cd op te nemen. Door allerlei omstandigheden is het er toen niet van gekomen. Toen plande ik een concert dat live zou worden opgenomen, eerst op 19 april 2020, dan wegens corona verschoven naar 4 oktober. Maar corona bleef roet in het eten gooien, daarom besloot ik toch voor een opname zonder publiek.

En zo werd de cd uiteindelijk opgenomen op 31 oktober en 1 november 2020. Hij bevat 17 liederen uit verschillende tijdperken, in verschillende genres en in verschillende talen.

De cd kreeg de titel ‘Een boeket liederen’ en is een ode aan de liefde. Als mijn cd wat licht en vreugde kan brengen in deze donkere tijden, dan is mijn doel bereikt.

Wie graag een exemplaar wil, gaat als volgt te werk: je stort 12,50 Euro op KBC-rekening BE60415549103170 op naam van Jozef Pepermans, met vermelding van je adres. Mocht je meer exemplaren willen, stort dan 12,50 x het gewenste aantal. Geef me ook een seintje per e-mail
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Ik zorg dan dat de cd ter plaatse geraakt. Omdat dat per post zal gebeuren, kan dat wel even duren.

Aan iedereen mijn beste wensen. En maar hopen dat we elkaar in het komende jaar weer eens in aangename omstandigheden kunnen ontmoeten!

Jef Pepermans