Weetjes

232 Tot eenieders verbazing?

Beste vrienden,
 
In de loop van de vijf voorbije jaren, na het laatste concert van De Vaganten in 2015, heb ik samen met Dirk Schreurs, begenadigd pianist en arrangeur, elf liedjes opgenomen. Ik kan me best voorstellen dat dit je toch wel wat verrast.
“Vergeef jezelf”, “Ontsteek de haard” en “De laatste zomertocht” waren de drie nummers die voor onze kersteditie gekozen werden.
 
Op deze voor de hand liggende vraag ; “Paul, waarom nu nog een CD maken?” en op de licht vermanende opmerking van m’n uroloog : “Meneer Heyninck, u vergeet één ding, u bent een oude man!”, is het antwoord te horen in het openingslied “GRAAG … GEDAAN”.
 
De spotlights zijn uit en de zangloopbaan is voorbij. 
Het was tijd om los te laten voor altijd.
Maar de drang om muziek te maken, was nog niet bekoeld.  
 
Ach nee, het is natuurlijk geen wereldschokkend project. Ik ben geen moderne opa van 78 en ik promoot mezelf niet via de sociale media, maar in de elf nummers zul je nog altijd Paul Vagant herkennen, dezelfde van de jaren ’60 tot 2015.  
Deze liedjes en ook het heerlijke duet met Amaryllis Temmerman, het eerbetoon aan m’n vriend Miel Cools, een protestsong, een ironisch-nostalgisch levensverhaal en de liedjes met backing vocals van Sabien Tiels, werden met liefde, overtuiging en veel vakmanschap mooi verpakt door Dirk Schreurs.
 
Als je benieuwd bent, dan wil ik je heel graag de CD en het tekstboekje toesturen. 
Dit is geen commerciële CD, want hij is nergens te koop.  Daarom heb ik heb heel bewust gekozen voor een zeer eenvoudige uitvoering en een beperkte oplage.   
Met 11 euro zijn de productie- en verzendingskosten en de factuur van Sabam natuurlijk nog lang niet betaald, maar dat is nu voor mij van geen enkel belang. 
 
Voor 11 euro zing ik een laatste concertje, alleen voor jou.
En … ik stort 2 euro door aan de stichting “Kom op tegen kanker”.
 
Ik hoop op een positief antwoord van jou.  Vermeld zeker in je antwoord je thuisadres.
 
Met dank en hartelijke groeten,
Paul Vagant
03 827 63 31 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.