Zoals gepland gaat de volgende sportieve wandeling van de Young Senior Pixers door op dinsdag 8 oktober. Geen Klein-Brabant,  geen Rupelstreek,  geen Linkeroever, geen Scheldepolders, maar wel een andere windstreek, nl. de Voorkempen.

Traditiegetrouw voorzien we nu ook twee keuzes :

a/Een langere wandeling van 11,5km in en rond de Kesselse Hei. Vertrek en parkeer-mogelijkheid is er op de Lindekensbaan 88 2560 NIJLEN. Het traject leidt ons door dit mooi natuurgebied en de oevers van de Nete. We vertrekken om 13.30 uur op bovenvermelde parking en we voorzien onderweg een drankstop. Afsluiten doen we met een maaltijd omstreeks 17.30 uur in brasserie ’t Wit Huys – Kerkstraat 8 in Nijlen. Stevig en waterdicht schoeisel is een aanrader, zeker na regenweer.

b/Een kortere geleide wandeling (5 km) langs de wallen van Lier. Onze huisgids Benny Verheyden laat jullie met een vleugje commentaar kennismaken met dit mooie segment van Lier. Vertrek om 14.30 uur op de parking van … Dit wordt nog afgesproken met de deelnemers. Na de wandeling rijden jullie met de auto naar Nijlen waar samen met de wandelaars van de Kesselse Hei gegeten wordt in ’t Wit Huys.

Enkel komen eten kan natuurlijk ook en we verwachten je dan om 17.30 uur in het restaurant in Nijlen.

We bieden je volgende keuzes :

1.Salade geitenkaas met honing (19,50  euro)

2.Vegetarische schotel : risotto met veganvisfilet en warme groentjes (24,50 euro)

3. Schartongrolletjes met hollandaisesaus (25,00 euro)

4.Varkenshaasje (24,50 euro) met keuze uit champignonsaus, pepersaus, vleessaus of provençaal (3,00 euro)

Bij alle gerechten worden puree, frietjes, kroketten of gratin geserveerd en wie wil kan uiteraard nog een dessert naar keuze bestellen.

Graag ten laatste op maaandag 30 september laten weten aan Gerrit via mail – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

a/ of je voor de langere of de kortere wandeling gaat

b/ het gerecht (nr.) dat je verkiest

Zoals de vorige keren betaalt seniorpix in 1 keer het totaalbedrag en iedereen betaalt dan ter plekke individueel aan ons terug. (cash of payconiq). Ok? Heb je vervoersproblemen om daar te geraken, geef dan een seintje en we zorgen voor een oplossing.

Hartelijke groeten van Benny, Erik en Gerrit en zeer graag tot dan!