230 2018 Onthaal nieuwe leden en start van het jaar

De eerste samenkomst van ons werkjaar 18-19 was weer een schot in de roos en na 31 jaar blaakt Seniorpix, gesticht door Frans Nombluez, nog altijd van een bloeiende gezondheid !

Monique Mussely verwelkomde de leden (zeker 25) en ook de 4 nieuw gepensioneerden, waarvan alleen Patrick Reynaert aanwezig was. De andere 3 hebben misschien de weg naar de Koekoek niet gevonden, maar ze hebben een heel pensioenleven om dat nog wel te doen...

Monique zette ook Sim Daems en zijn vrouw in de bloemetjes, want zij hebben ons toch heel wat jaren culinair genot gegeven op die jaarlijkse eerste samenkomst. De fakkel werd overgenomen door Reinhart Wendelen en zijn team, die deze traditionele verwennerij zullen blijven in ere houden.

Marcel, in zijn bekende Huysmans-stijl, gaf wat meer uitleg bij het gevuld programma van dit jaar. Een interessant bezoek aan een 3D print bedrijf (via Jack De Zeeuw) moet hierdoor naar 2020 verschoven worden. De 1ste activiteit (volgeboekt) gaat door bij de Trappisten van Westmalle.

En omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden, kan je onze vitale pensioenvrienden bewonderen op de onderstaande foto’s.

Het nieuwe werkjaar is alleszins beloftevol ingezet.


Met dank aan Hans Speeleveld voor de tekst en de foto's.

terug naar boven