220 2018 Pius X quiz

26e PIUS X-QUIZ ZORGT VOOR ONGEZIENE SYMBIOSE…

Het nieuwe quizteam kreeg het voor mekaar. 43 ploegen (240 deelnemers) , acht hoogstaande vragenrondes en drie ‘huiswerken’ opgesteld door ons beslagen quizteam, een tombola, een aanwezigheidstombola en prachtige prijzen voor de winnaars. De foto’s tonen aan dat concentratie en alertheid alom aanwezig waren in een gemoedelijke sfeer want laat het duidelijk zijn dat deelnemen belangrijker blijft dan winnen. De échte winnaar is immers het sociaal fonds maar het is nu nog ietwat té vroeg om de winst te bepalen. Wel komen we volgende week met ons team reeds samen voor een debriefing om vooral te zien wat goed was en beter kan naar volgend jaar toe ….

Veel dank aan alle collega’s die deelnamen (uiteraard ook de andere ploegen) en vooral de medewerkers die ‘elk jaar’ paraat staan. Het blijft een leuke ervaring dat 8 leerlingen uit de derde graad, collega’s uit de diverse graden en diensten van de school én gepensioneerde collega’s voor een kwaliteitsvolle en mooie samenwerking zorgen.

Het wordt elk jaar moeilijker om gulle sponsors te vinden maar toch kunnen we blijven rekenen op enkele geëngageerde leveranciers die we graag vermelden in ons advertentieboekje (ligt op de tafels in lerarenkamer).

Ach ja, wie heeft er gewonnen? De ploeg heet ‘Waa emme de Jos alank nimmer vandoeng’ uit het Brusselse, hoofdzakelijk VRT-medewerkers waaronder 2 oud-studenten.

Hartelijk dank aan iedereen en tot volgend jaar!

Gerrit De Caluwé