185 2016 Receptie nieuwe leden 12 september

Wij zijn hier samengekomen, beste senioren van het H.Pius X-instituut... ja, waarom was dat weer... dit fenomeen gaan jullie meermaals ervaren... och ja om een nieuw leven te vieren... en dat moet gevierd worden... denk niet dat jullie geen verplichtingen meer hebben, zoals deze... wij heten onze nieuw-gepromoveerden van harte welkom!
U gaat merken dat wij dat menen aan de hand van de kwaliteit van deze receptie... Lif, de vrouw van Sim doet dat nog steeds... al jaren, waarvoor onze oprechte dank... toch zoeken wij in de toekomst nog naar ‘hartelijke’ mensen, om onze toekomst te verzekeren!
Ikzelf doe het ook al te lang en wij, het bestuur, zoeken al geruime tijd naar waardevolle opvolgers!...
Marcel Van den Broeck en Hans Speeleveld gaven hun ontslag. Wij zijn ook Marcel Huysmans dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet om zijn Koekoeksnest voor onze vereniging vrij te houden. Op Reinhart Wendelen mogen wij steeds beroep doen om zijn ervaringen in de keuken in ere te houden en ons te dienen...
Aan de hand van de foto’s van Paul Ielegems  is commentaar overbodig. Onze hoop: elkaar geregeld te ontmoeten en de gevraagde medewerkers vroegen een jaar bedenktijd om onze taak over te nemen! Wij verwachten veel volk op 1 oktober –Pius X helemaal honderd– en onze novemberviering waar bij wij onze overledenen gedenken. Jef Pepermans en Greet Tubbex verzorgen de muzikale omlijsting, waarvoor ook onze gemeende dank.

Jef Deca

terug naar boven